Цитата:
Сообщение от Wolfin
"Жестоко ругать" я бы не советовала))) не запугивайте малыша.
|

ну манюню так, мабуть не варто. То я про наболіле так різко висловилась, бо в мене то півторарічна коза
При чому реально вона дуже розумна, всі команди за 3-5 раз засвоює. А от з котячими какашками ніяк не можу її побороть, тому пальцем луплю по писку, або лозинкою чи чимось таким по жопі. І знає прекрасно, що це - не можна! Коли я повернусь і бачу, що вона там щось чамкає, то зразу вуха притисла і тікать, як ракета. Тобто все чудово розуміє, але все одно робить

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
Посмішу вас, у тему про виховання. У мене собаки з маленького знають команду Ганьба

Ще як були менші - напудили в домі - ГАНЬБА! Порвали документ (або потім 200 грн

) - ГАНЬБА!
Коли чують ганьбу, притискають вуха, зіщулюються і тікають з кімнати. Або, якщо надворі - то кидають робити, те неподобство, що роблять і йдуть до мене, або до дверей у дім. Всі сміються з цієї ганьби
А позавчора злякала дядька. Він собі по дорозі за кущами йшов, а собака вирішила допомогти і викопати хости, які я щойно пересадила. Я як рявкнула на неї ГАНЬБА! дядько аж крякнув за кущами. Потім заглядає - а шо таке? я шось зробив?

Каже ніколи б подумать не міг, що це так до собаки, думав ви на мене кричите