Показать сообщение отдельно
Старый 24.04.2018, 15:30   #792
Mykola
Местный

Поблагодарили 3,202 раз(а) в 639 сообщениях
Mykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond reputeMykola has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Обрезка, формировка , и нагрузка виноградного куста

Цитата:
Сообщение от пятница Посмотреть сообщение
...Земля под укрытием холодная, почки только-только зазеленели. Успеем...
Я на минулих вихідних почав "добувати" свій виноград з земляного укриття, продовжу в суботу. На деяких сортах бруньки відокремились, а на деяких (наприклад R65) зазеленіли і почали відкриватись, так що мені здається у кого земляне укриття, потрібно терміново діставати лози, інакше неминучі втрати бруньок. Крім того "свіжовирита" лоза дозволяє себе формувати з дуже крутими кутами вигину без ушкоджень, тому я зразу роблю і суху підв"язку. Ну а в кого сухе укриття, можуть дозволити собі трохи погратися ,спостерігаючи за розвитком бруньок
Анатолий (26.04.2018), Витуся (24.04.2018), Деметра (24.04.2018), Ирина X (25.04.2018), пятница (24.04.2018), Света Ш (24.04.2018)