Re: Теревенi 2018
Алена1, та ми всі все розуміємо. Будь-який свій бізнес це тяжкий труд і головняк, і люди в цьому бізнесі всі різні. Наприклад, в Черкасах є перевізники-козли, такі, що слів нема їх обматюкать, а є набагато кращі. Просто це майже кожному наболіле. От мені наш місцевий хапуга наболів. Раз на годину рейс, останній о 6 вечора. А далі - як хочеш. Не перетруджується, от зовсім. При тому що ходить раз в 1-1,5 години він не притримується власного ж графіку! Тобто може поїхати на 10-15 хвилин раніше.
Я колись просиділа 3 години, бо одна маршрутка пішла раніше - сказала продавчиня із кіоску, що вже поїхав, а наступна просто не прийшла. До 6 вечора сиділа в листопаді на зупинці, ледь впихнулась в останню маршрутку. Чоловік був у відрядженні, з собою грошей на таксі вже в мене не залишилось на той момент. Простудилась. Як я можу після такої якості роботи думати про його витрати на амортизацію і відкати?
Взяти міжміські перевезення: раніше до БЦ з Черкас був квиток 60 грн, а до Киева - 90. При однаковій відстані, десь з десяток км різниця. Бо ті, хто возив на Київ - монополісти і жлоби. Як і всюди, у цьому бізнесі є нормальні люди, а є жлоби і кугути.
Просто у всьому має бути якась міра розумного. Є обгрунтовані тарифи, а є Я барин, як хочу, так і верчу. Я не проти платити за сервіс, будь-яка робота має бути оплачена. Але коли ціна виставлена раціонально і відповідає об'єму наданих послуг.