Цитата:
Сообщение от VARIKA
Я читаю и у меня всё время возникает вопрос: когда вы пишите про мужчин, что должен принимать решения и брать на себя ответственность, что имеете ввиду?
На пример, конкретно можете написать?
|
КОНКРЕТНО

Колишній чоловік..
-Вова, йди в аспірантуру.
-А давай я після тебе, на наступний рік.
4 місяців вагітності я здаю екзамени в аспірантуру, на 9 місяці, в подальшому з грудною дитиною приїжджаю в Київ здаю канд. мінімуми. Вовочка поступає наступного року, екзамени здає із моїми рефератами, перекладами і т.д.
Теперішній чоловік. Я знову чекаю на дитину, але мене наші лікарі до 5 місяця посилають на переривання вагітності. Чоловік підіймає всіх на вуха, строїть всіх місцевих лікарів, проходить зі мною всі комісії, без мене їздить в Київ та збирає відповідні довідки. В результаті-мене все ж таки приймають на облік, але зобов'язуюь кожного тижжня з'являтись на огляд. ЖОДНОГО разу на огляд я не приходила без чоловіка. Він постійно був зі мною і тримав за руку. Дитину на УЗД першим побачив він, дитину після народження також

.
Другий випадок, я вже колись про це вже писала. 2015р, збанкрутів та розвалився Дельтабанк. На рахунках ВСІ особисті кошти та гроші господарства. Заморожені. Фонд гарантування виплат відмовляється виплачувати нам ці кошти. На утриманні-4 дітей, старі батьки, наші працівники, за яких ми несемо відповідальність. Плюс необхідність купляти добрива, отрутохімікати, ПММ, платити орендну плату і т.д. Чоловік приймає рішення судитись із Фондом гарантування виплат (Кадиров+Гонтарева). Варя, ми пройшли господарські, апеляційні, касаційні суди, дійшли до Верховного суду України, але через 3 роки свої гроші відсудили. І за цей час і господарства не розвалились, і люди були при зарплаті, і ми не голодували. Я настільки переймалася проблемами, що одного разу почула:"Це МОЇ проблеми і Я САМ буду їх вирішувати". Він самостійно ці проблеми і вирішував, я бачила ЯК йому було важко в цей час, але він принципово відхиляв мою допомогу...лише на основі того, що "Я-ЧОЛОВІК і всі проблеми повинен вирішувати самостійно. Дружина, діти, батьки і т.д. не повинні страждати від того, що свого часу я зробив помилку і побудував свою роботу саме із цим банком. Я несу за вас відповідальність".
Це так показові випадки, але в повсякденному житті він такий же. Розвести хмари руками, тільки б ми не знали ніяких проблем.