Показать сообщение отдельно
Старый 08.04.2018, 14:34   #1613
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Народ, если мы здесь говорим о семье и браке, то предлагаю вспомнить происхождение слова «супруги»!
Слово «супруги» пришло к нам из санскрита и дословно означает «два вола в одной упряжке».
Українською краще. ПОДРУЖЖЯ..від слова дружити.
Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна Посмотреть сообщение
То може їй помїняти Київську обл. на Хмельницьку!!?ОТ де собака зарита!!
Вашій 30-річній подрузі достатньо ОБ'ЄКТИВНО глянути на себе, зняти корону та поміняти відношення до чоловіків. Я думаю, що цього буде достатньо.
Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна Посмотреть сообщение

То жа я про що,я про що???Так же ж й пишу!! Але хто хотїв все пререкрутив з нїг на голову..
На 2 листках ви обсир..,ой, обговорюєте чоловіків, а винні виявились ті, хто сказав, що ви не праві
Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Светик, да пофиг. Лишь бы не презирать себя за сотворенную фигню.
Вікуль, я не вірю, що є люди, що жодного разу в житті не робили якоїсь фігні. Я краще пожалкую, за тим, що зробила, ніж жалкуватиму за тим, що хотіла зробить і не зробила.
Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
це ж є і найкращі якості жінки та матері!
Так?
Так..Частково..Жіночність, ніжність, доброту також ніхто не відміняв.
=marina= (08.04.2018), Elly (08.04.2018), Gusenitsa (08.04.2018), Maryana (11.04.2018), Red (08.04.2018), Викса (08.04.2018), Гала (08.04.2018), Нина (08.04.2018), РыжийЛенчик (10.04.2018), Света Ш (08.04.2018)