Цитата:
Сообщение от Викса
А на еду тебя не пробивало? Мне двое знакомых, которые бросили, рассказали, что по 20 кг набрали. Один из них конфеты ел, когда хотелось курить, а второй просто атаковал холодильник без разбора.
|
Ну як це не пробивало

.Мене завжди на неї пробиває, незалежно від того чи я палила, чи вже кинула. Ну люблю я поїсти

. Для мене не зазорно в 12 ночі піти і посмажити картопельку з м'ясом, сиром та сметанкою, або у 2 години ночі схом'ячити здоровенний бутерброд, або випити чай із тортиком. Я завжди так робила, не бачу причин відмовлятися зараз. Вага не змінилась-як було 63 кг (при зрості 1,7м) минулого року, так і тепер залишилось. Все стабільно

. Дієт не дотримуюсь, із вправ-лише йога (вірніше те, що у мене виходить (мм, важко це йогою назвати)).
Пи.Си. Чоловік в зимовий період набрав на фоні відмови від куріння 2 кг, скоріше за все малорухливий спосіб життя посприяв (каюсь, на якийсь тиждень залягли пінгвінами біля телевізора), але..чогось мені так здається, що в останні тиждень (надто завантажений) він ці кілограми вже зігнав на полі. Також любитель холодильника. Неодноразово помічений на розгляданні його вмісту..Так, так..він може просто його відкривати і просто мовчки споглядати, ЩО ТАМ Є. Навіть коли неголодний..Навіть коли тільки що поїв. І добавку з'їв. Не може пояснити, чому він так робить. Я так думаю, що вигляд їжі його заспокоює.