Цитата:
Сообщение от Викса
... но я (как единственный человек в этой теме, который сейчас бросает курить) 
|
Вік, а я??? Я також з вами в команді. Не палю майже 4 місяці (буде 16 квітня), вже ніби-то і відвикла від цієї згубної звички, але, як пишуть, людина повністю одужала, коли перестала рахувати дні, тижні, місяці. Я іще рахую

. На 3 місяці ледве не зірвалась (після якогось скандальчика із другою половиною). Вийшла на балкон, взяла сигарету, почала шукати запальничку, слідом за мною вийшов чоловік. В голові клац :" Це кінець!!! Якщо він зараз запалить, то ми знову почнемо регулярно це робити". І так шкода і себе стало, і часу, протягом якого ми утримувались. Стою і жалію себе. І не хотілось палити, скоріше акт демаршу у мене був

.
По факту

-забрав у мене сигарету і випхав у кімнату. Не запалила

. Зразу ж помирились.
На минулих вихідних чекаємо в гості знайомого, який дуже смалив свого часу..Перша думка-засмердить весь балкон, вся випрана одежа буде мати неприємний запах, буде рипатись та заважати мені спати

..І яке було моє здивування, коли людина також приїхала в стадії кидання..Подорожували, спілкувались без жодних сигарет. Раніше я думала, що таке неможливо.
Із плюсів- суттєва економія (у нас подвійна-не палимо вдвох), стала виглядати свіжіше (за словами Олексія, особисто я цього не помітила), у чоловіка загострився нюх, у мене перестала паморочитись голова, навіть з'явився вільний час

. Поки що на цьому все.
Із мінусів-я скучаю за своїми сигаретками

і можливістю на деякий час заховатись на балконі від якихось побутових справ, дітей, робочих проблем.