Показать сообщение отдельно
Старый 01.04.2018, 15:28   #1666
Therion
Местный

Поблагодарили 3,379 раз(а) в 696 сообщениях
Therion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond reputeTherion has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
Яке ж протиріччя Ви помітили в моїх словах? Я ж не пишу, що вічкування не можливе, я написала:" два роки проб щепленням окуліровкою не дали хорошого результату...то вибрала саме метод копуліровки, коли не хочу ризикувати з результатом". Здається , написала все ясно і чітко.
Цими словами хотіла падтримати цю цитату:
Я з Вашого дозволу Вас процитую:" і щепимо ми частіше не на однорічки, то вибрала саме метод копуліровки" .
Як що у Вас є досвід копуліровки на 2-х і більш річні підщепи, то поділіться їм. Протирічча в тому, що з Ваших слів, Ви використовуєте копуліровку тому що у Вас не промислові масштаби и підщепа не однорічка. Про метод, який Вам найкраще вдається там ні слова.
Нина (03.04.2018)