Показать сообщение отдельно
Старый 31.03.2018, 12:44   #1662
Pixie
Местный

Поблагодарили 7,121 раз(а) в 1,081 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Уничтожение сорняков

Цитата:
Сообщение от Fleur Посмотреть сообщение
А может просто загнать трактор и трактором эти деревья повытаскивать?
я писала на попередній сторінці. Екскаватор намагався висмикнути далеко не найбільший пень - почав перекидатись Таких монстрів, які стоять там, де треба паркан - він мабуть і не зміг би захватити.
Вчора говорила з сусідом, толковий такий дядечко, то сказав шо такі пні і бульдозер навряд чи візьме, і ще не факт що бульдозер можна знайти тут у нас. Був у тракторній бригаді, але давно його не бачили, може продали чи поламався. Ну ми звісно спитаємо. Але оцей сусід сказав - фізично їх витягти - ви там і поляжете біля тих пнів. Травіть. От я і питаю чим травить, але якщо гарантії нема, то будемо і за механічне видалення намагатись узнать
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fleur (31.03.2018), Тихая Гавань (31.03.2018)