Показать сообщение отдельно
Старый 22.03.2018, 12:15   #1119
Олеся Ивановна
Местный

Поблагодарили 2,021 раз(а) в 543 сообщениях
Олеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond reputeОлеся Ивановна has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Депрессия и сезонная хандра, найди отличия, съешь витамину

Цитата:
Сообщение от Iris_ka Посмотреть сообщение
Но знаете, Вам в жизни очень повезло. Вот я на своем месте всегда в нашей семье была " этой спиной". А мне всегда хотелось, особенно сейчас когда стала старше и здоровье не то, ощутить себя слабым полом. У меня папа был то, что нужно, но очень рано ушел из жизни. А муж оказался совсем другой ягодой.
я трошки вставлю своїх 5 коп. про "спину"Завжди була впевнена,що чоловїк ї жїнка повиннї, цїнуючи одне одного,можна сказати "вихоплювати" роботу одне в одного якби таким чином допомагаючи другїй сторонї..ото ябула дурна!!
Шановнї,милї жїночки!Нїколи так не робїть!!Нашї рїдненькї нїколи цього не оцїнять,ну можливо спочатку вони будуть "прозрївати" вїд нашої активностї,а потом привикнуть до "благ" ї навїть не будуть помїчати,що ми вже давно робимо їх роботу + свою.
Колись давно копаємо з другою невїсткою картоплю,вже й вечїр,а наших чоловїкїв нема,дощ накрапає..кажу "Раюха,що нам тї клунки заперти в хлїв..тху!!Давай занесем ,тей по тому!!" Рая подивилась на мене як на дурне цуценя ї каже "Нїколи не показуй,що ти легко зробиш тяжку роботу,бо цї бугаї сядуть нам на голови.." ну ї д.д. ї т.п....Роки пройшли,гїркою наукою стала менї моя "доброта" до чоловїка,тай йому згодом теж,бо такої дурної до роботи вїн бїльше не здибав,а працювати вїдвик,так життя ї не склалося...
Але це так про фїзичне.Не подумайте ,що я не люблю чоловїкїв-дуже люблю як класс!!Але є народна мудрїсть,до якої треба дослухатись!
"Чоловїк любить сестру багату,а жїнку здорову!"
"дїтей жїнка народжує собї"
"Не дїлись всїм ,що на душї ї сердцї,бо чоловїк перший ворог поруч"
ну ї накїнець про секс "не показуй чоловїку всю с..у зразу"
Чекаю капцїв в свїй бїк,але наголошую!!Чоловїкїв люблю,з своїм теперишнїм чоловїком щаслива,але жїнка повинна бути по максимуму самостїйна ї не залежна матерїально,в цьому запорука щастя самої жїнки.
Олеся Ивановна вне форума  
17 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Annetta (22.03.2018), fialkanata (23.03.2018), Fleur (22.03.2018), Irenyar (22.03.2018), jull (22.03.2018), kravconok (22.03.2018), Lusenka (22.03.2018), Senpolia (23.03.2018), Villa Peony (22.03.2018), werty (23.03.2018), Ветка (22.03.2018), земля (22.03.2018), Кошка Ш. (22.03.2018), Нина (23.03.2018), Олеся* (22.03.2018), Сынуля (22.03.2018), Тихая Гавань (22.03.2018)