Цитата:
Сообщение от Lionel
Мені просто цікаво як харчуються здорові люди.
|
На жаль зі здоров'ям не все так просто. Гастрит був ще зі школи, допоки не зав'язав з борошняними виробами- ттт...В сімействі всі харчуються по-різному. Тому тільки своє. Споживаю каші з різних круп, окрім рису, на воді без солі і приправ. Тобто, крупа і вода. Кашу споживаю ,,вприкуску'' з консервованими фруктами з додаванням меду і через раз цикорію. Рибу тушковану з цибулею і морквою їм разом з кістками 1-3 рази на тиждень. Горох, зварений на воді, з додаванням на фініші олії їм три-чотири рази на тиждень вприкуску з яблуком або ріпою. Квасолю три-чотири рази на тиждень, з додаванням олії на фініші варки, з буряком печеним. Сир м'який коровячий знежирений з яблуком вприкуску кожного дня по кілька столових ложок. Три-чотири невеличкі картоплини, зварені у ,,кожушку'', вприкуску зі свіжим або печеним гарбузом і часником- через день чергую з топінамбуром. Кілька горіхів волоських щодня. Влітку додаються необмежено свіжі груші, шовковиці, різні ягоди, огірки, обмежено помідори, кріп,петрушка, пастернак