Показать сообщение отдельно
Старый 18.03.2018, 23:15   #826
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,302 раз(а) в 1,068 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Депрессия и сезонная хандра, найди отличия, съешь витамину

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Сергію, а навіщо?
Це ж не так важко: гречана крупа, борщ, супи, молочка різна, багато овочів та фруктів, горіхи....
Три тижні відмови від пшониці додали мені 2 кг ваги....
А, забула: домашні котлети, буженіна..... і багато молочки!
Мені просто цікаво як харчуються здорові люди. Бо як не крути а щось нездорове та й вилізе. Молочне я не вживаю, гречок/борщів/наших супів в нас немає. І визнаю, сьогодні згрішив і спік сірий хліб з висівками - виявляється це не таке вже й мистецтво і все змели. Але клятий глютен там ж нікуди не дівся. Вагу також я скидаю але без 3х10 км за тиждень на додаток до всього іншого діло не йшло. А знанням я завжди відкритий.