Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 21:50   #1308
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Изделия из теста(торты, пироги, ватрушки, несладкая выпечка)

Ната, в Че є інет-магазин спецій еко-лавка, можна замовити, можна заїхати купити, вони десь біля ЦР були. Пажитник в зернах і мелений мама мені недавно купувала на ринку в узбеків.
А взагалі спеції і пряності я раніше постійно брала з Одеси. Адресу не даю, кому треба - в гуглі Лавка-специй.ком.юа Вже пару років не брала, якось нема потреби у великому замовленні, а раніше і суміші в них купувала, і окремі. Так порівняно з їх спеціями, те що в магазині до того брала в пакетиках - вивітрившеся сіно. Сподіваюсь, якість товару в них не змінилась за останні роки.
Нігелла ще від них лежить, і кардамон теж, і бадьян теж, уже останні пів-зірочки, треба терміново шукати десь(((.
Тільки зверніть увагу, що в них фасовка теж не магазинна. Я перший раз не глянула, як замовила 2 пакети базиліку по 50 грамм, не знала потім де його діть, роздавала всім, хто хотів
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
George_0705 (10.03.2018), Gusenitsa (10.03.2018), Irenyar (17.03.2018), Кошка Ш. (11.03.2018)