Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 19:14   #2935
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

На фейсбуці в групі https://www.facebook.com/groups/6972...?ref=bookmarks Алла виставляла фото із зразками гачком та спицями, не знайшла в альбомах, то вирішила залити на фотохостінг, бо я собі в папочку фото зберегла.
zrazok Alla Moshnogorska 2 сложения, крючком#2

zrazok Alla Moshnogorska Это в три на тройке

Сама ще не пробувала, бо закінчила один проект, вже сохне, в роботі ще два. Починати нове буду в 7-й, 10-12 та 14-й Місячний день. Ще не знаю, що захочуть мої доця-невістки-онучки, але планую маєчки для них. Як втовплюся, то собі хочу кофтинку кольору Ягідний пунш, бобінка майже кг, вистачить на всі забаганки. Хочеться щє шалі, скучила за ними.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Inga1 (10.03.2018), Marta (10.03.2018), natabu (11.03.2018), восторг (11.03.2018), РыжийЛенчик (13.03.2018)