Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 18:32   #1373
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

а якщо вона особисто казала про це? Не "я не люблю свою дитину", а "моє життя мало бути іншим". Плюс-мінус з тим же сенсом я чула ще від кількох жінок.

Я взагалі не вирішую за інших щасливі вони чи ні. Це не моя прерогатива.
І треба розрізняти внутрішній стан, відчуття щастя, і його прояви. Прояви можуть виходити за рамки права на приватність.
Ну наприклад, якщо хтось щасливий тільки коли лупить жінку і дітей, або коли ображає сусідів, колег чи скандалить з ними і від цього кайфує - то це вже не тільки його справа.
А якщо моя подружка після багатьох років шлюбу уже майже 10 років сама і кайфує від цього - то це тільки її справа, її життя і її розуміння щастя. Я можу цього не розуміти для себе, бо я б мучилась сама. Але я це абсолютно розумію з її точки зору. І думки ніколи не виникло її жаліти
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Викса (10.03.2018), Кошка Ш. (10.03.2018), Нина (12.03.2018)