Показать сообщение отдельно
Старый 10.03.2018, 12:07   #29
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

А я вам такого сексизму принесла
Це Городище продвинуті і молоді можуть з цим боротись, але в цілому наша провінція ще ой як нескоро дійде до хоча б до засад фемінізму, не кажучи про його сучасну стадію.
Мені тут дідуган років приблизно 80 такі "жартики" задвигав, шо в мене очі на лоба лізли. І справа не у вульгарності або образливості окремої фрази, а в тому що він і майже всі навколо дійсно мають таку модель мислення. При цьому він з величезною ніжністю ставився до своєї жінки і дуже за нею горював в минулому році. Майже не випиває, в своєму віці паше як кінь, у них така зразкова краса на обійсті, наче там 10 батраків працюють. Тобто дивишся - порядна і добра людина, працьовитий, вмів і хотів заробляти, жінка за ним була як за стіною, трьох дітей виростив. А в голові там ой

Я не узагальнюю, звісно що люди різні і в селі, і в місті. Але якщо говорити про en masse - то провінційні міста і села і Київ десь так само далеко стоять на шкалі феміністичних цінностей, як Київ і Нью-Йорк
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (10.03.2018), Red (10.03.2018), Деметра (10.03.2018), Кошка Ш. (10.03.2018), Лешик (10.03.2018)