Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2018, 21:52   #3860
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подбираем сорта роз-2 ( продолжение)

Клара, з цих трьох мені найцікавіша Полька.
New Dawn у мене були дві штуки. Викопав, оскільки потребували надто багато часу і сил на повноцінний догляд, до того ж квіти відносно прості... але цвітіння дуже пишне.
Mme Alfred Carriere в моєму розумінні-впевнений середній варіант, в загальному досить достойний.
Все виключно моя думка.
На відстань в 6 м. три плетисті маловато, хіба що їх досить сильно горизонталити.
Ці три сорти між собою не поєднуються (теж тільки моя думка). Раджу підбирати компанію до New Dawn і Mme Alfred Carriere (на дальшій відстані від них імовірно можуть зливатися в однаковий кущ... якщо стіна темного кольору-будуть дивитися захоплююче), або ще краще-до Польки.

Последний раз редактировалось Олександр; 09.03.2018 в 21:57.
Олександр вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (09.03.2018), len4ik8 (10.03.2018), planta (10.03.2018), Zaja (10.03.2018), Клара (10.03.2018)