Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2018, 19:24   #1631
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Уничтожение сорняков

пробували, отримали жахливу стерню із лободи, і мишій теж відростає, я це писала на початку (правда повідомлення перенесли з іншої теми і тепер не дуже зрозуміло з чого почалась розмова)
Мишій взагалі жах, якщо так кущ його хоча б високий і легко виривається, то після покосу або виривання, відростає 5 см кущик, зате теж із колючками. Часто й не побачиш його, а тоді сидиш вибираєш із себе і собак. Лобода після покосу теж та ще пакость

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Тільки один недолік - насіння трави на 20 соток дорогувато.
Це так, на даний момент точно непосильно. Але мінус ще один є. Поливати 30 соток газону - то трохи занадто. А без поливу, як я розумію, толку не буде
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (09.03.2018), Irenyar (11.03.2018), Moonvalley (09.03.2018), Мама Вани (10.03.2018)