Цитата:
Сообщение от len4ik8
Если уж обобщать ..... бОльшим количеством хвойных + камни, водопадики....
Мужчины вообще тяготеют к простоте-чем проще,- тем лучше.
|
Мій М про каміння і водопадики так висказався, що я зрозуміла - якщо захочу каміння і водні об'єкти, то або сама буду носить-копать, або наймать когось, поки він у відрядженні а потім ще кілька місяців відстоювати ці художества.
А в цілому він хоче щось подібне на старий сільский сад - багато великих, розкидистих дерев природньої форми, під ними трава і зрідка польова квіточка якась.

Щось типу такого.
Показувала йому фото з тутешньої теми про обрізку плодових - впав в шок,

сказав що він такого звірства не дозволить. Вчора обрізала старі дерева - ходив заглядав, щоб не занадто
Ландшафтний дизайн, всі оці альпінарії і штучні водойми, п'ятиярусні клумби, геометричні фігури, підсипані кольоровим гравієм, троянди і хвійні - це все йому нітрохи не треба, не подобається і не цікавить. Якщо я посаджу - то може і змириться, але сам нізащо не буде такого робити. На строгі форми і дизайнерські клумби наклав вето. Сказав - я поїхав жити на природу із міста, мені тут міський парк не потрібен, я хочу живу природу, а не клумби з картинки.

Але я в цілому з ним згідна щодо концепції природного саду і натуральних форм, тим більше це ще й економія трудозатрат. Тому поки тільки за квіти воюємо, та і то - він свариться, бо я саджу, а ми ще то там будуємось, то сям, мені це все розтоптують чи викопують, а я потім плачу.