Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2018, 15:26   #1254
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
... Кожен, хто проходить - та ви шо, празник же! То дійсно на свята робимо щось за хатою, в глибині саду або у домі. Просто щоб не привертати уваги і зайвих розмов...
Мені за 10 років спілкування в інтернеті вже набридло повторювати своє ставлення до всіляких свят, в т.ч. релігійних - я їх ігнорую, та роблю так, як мені хочеться та можеться.
Церква не забороняє працювати у свята. Гріх - пиячити, лаятися та битися. Це я так своїм сусідам відповідаю на їхні зауваження... але від гріха подалі, щоб не нариватися, в"яжу на свята тільки у будинку, після обідні. Та намагаємся не стукати-грюкати в садибі.
За Михайлове чудо стільки наслухалася в селі історій! Бо в Піщанці це - храмове свято. На всяк випадок в такі сумнівні дні я просто читаю, чи спілкуюся в інтернеті.
Tat_Nikol вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Elly (09.03.2018), Irenyar (08.03.2018), Lusenka (08.03.2018), Лешик (08.03.2018), Нина (09.03.2018), Света Ш (08.03.2018)