Цитата:
Сообщение от irysska
Можете и дальше изощряться на тему популярности автоваза ..
|
Справді, це був жарт, але я не навмисно - воно само, сарказм моє ім'я

В тому, що на наших дорогах хамів більше, ніж квітів у наших з вами садах - абсолютно згодна. Мені теж подобається швидкість, але за правилами і не на наших дорогах

Ну і за 10 років ніколи нікому не моргнула і не вичавила з лівої полоси. І знову за рибу гроші: у європейських країнах-виробниках оцих "пластмасових" машин хамства не зустрічала. Може, мені пощастило. А швидкість там контролює відеонагляд. Дуже-дуже дорого нехтувати правилами. І крапля пессимізму (чи бодай, реалізму): в нас такого не буде.
О, згадала, допишу, бо дуже болюча тема. Працюю недалеко від госпіталю. По цій дорозі їдуть швидкі, самі знаєте з ким, самі знаєте як поспішають і наскільки це важливо. 4 смуги, є куди посунутись. Ніфіга!!! Сирени виють, люстри блимають, але я ж на танку!

Ну і знову ж таки, буквально тиждень тому спостерігала буржуйську картинку: летить швидка зі всіма сигналами, всі машини притулились до правого узбіччя і стали (!). Швидка пролетіла - поїхали. Кілька раз спостерігала: це займає10-15 секунд!!!