Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2018, 13:12   #1132
Gusenitsa
Местный

Поблагодарили 23,020 раз(а) в 5,717 сообщениях
Gusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Maryana Посмотреть сообщение
А ви бачили як виглядає те, чим вони палять? Мушу вам один брикет, справжній брикет, вислати, щоб ви запалили і понюхали))......
Мар'яно, наші брикети роблять зі всього того, що під руку підвернеться: це різні відходи (тирса, хмиз, мабуть, там таки є і відходи ДСП - клей).
У нас немає/мало лісів.....

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

Цитата:
Сообщение от Lusenka Посмотреть сообщение
..... Безпека пішохода - один із чинників.
Зминається капот і залишається цілим салон. Я лише про це - не шукайте те, про що не писала!
Люсенька! Я згодна з усім, що Ви написали! Безпека та інше...
Але ж я на самому початку казала про те, що зараз невигідно виробляти техніку з великим терміном експлуатації, бо вона морально застаріває швидше, ніж йде фізичний знос.
Тому зараз матеріали і технології намагаються підганяти так, щоб і фізичний, і моральний знос співпадали.
І прикладів тому багато: телефони, компи, побутова техніка.... і автомобілі!
Не можна рівняти той "фарш", що був на початку 2000-х, з сучасним!
Lusenka (06.03.2018), Нина (06.03.2018), Сынуля (06.03.2018)