Показать сообщение отдельно
Старый 05.03.2018, 11:36   #2782
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

На вікі уже є переможці оскару

Форму води ми ще не дивилися, чоловік чекає у гарній якості. А от Темні часи подивились. Щось я не можу зрозуміти в чому була необхідність брати чудового актора з живою мімікою і особливими рисами обличчя і ліпити на нього 2 кг силікону, які приховували і обличчя, і міміку, і власне - акторський талант Олдмена. Якось це вище моїх розумових здібностей. Фільм гарний, сюжет непоганий. Але, при тому що я дуже люблю Олдмана, я б воліла щоб Черчиля зіграв хтось більш на нього схожий, це виглядало б більш органічно.

А оскар за роль 2 плану взяла Елісон Дженні, яку я знаю за одним із наших улюблених ситкомів Mom (Мамочка). Серіал про двох колишніх наркоманок і алкоголічок - маму і доньку. Звучить жахливо, але він реально смішний Від творців ситкому "2,5 чоловіки", хто його дивився - спробуйте Mom, вам має сподобатись Тільки боюсь, тепер серіал прикриють, бо оскарносна актриса може захотіти більше грошей або піти у інші проекти. Буде дуже шкода((

Последний раз редактировалось Pixie; 05.03.2018 в 12:02.
Pixie вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lusenka (05.03.2018), mirina (05.03.2018), Викса (06.03.2018)