Показать сообщение отдельно
Старый 04.03.2018, 15:12   #1031
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

о, до речі про централізоване опалення, цікава обстановка в інших містах.
В Черкасах індивідуально опалення заборонили ще на самому початку 2000-х. Але дехто встиг поставити в квартирах котли і розірвати угоди з ТЕЦ до того, то їх уже не змогли примусити повернутись до центрального опалення. Але з тих пір взагалі без варіантів Єдина можливість відносно контролювати своє споживання тепла у квартирі - це переїхати у новобудову, де система розведена горизонтально, а не вертикально, тому і на квартиру лічильник стоїть, і прикрутити можеш собі до комфортної температури.
А от моя знайома з Донецьку (з 2014 вони біженці) розповідала що буквально за 2 роки до війни вони купили квартиру і там зразу ж поставили газовий котел, зробили теплу водяну підлогу від котла.
На моє сказала, що в Донецьку це було абсолютно нормальна практика, у більшості її знайомих індивідуальні котли в квартирах.

А як в інших містах, у вас можна відмовлятись від послуг ТЕЦ?
Пользователь сказал cпасибо: