Показать сообщение отдельно
Старый 04.03.2018, 09:51   #1
Zayana
Местный

Поблагодарили 1,342 раз(а) в 522 сообщениях
Zayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud ofZayana has much to be proud of
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
[/COLOR]до речі одним із вагомих аргументів для переїзду в свій будинок, було саме те, що тарифи ростуть як скажені, і при цьому нема можливості регулювати споживання. Останні роки у нас в спальні було взимку +28 і це кошмар, так не має бути, я в такій температурі не можу спати. Ми спали з дверима на засклений балкон, відкритими навстіж. Тобто мене вибішувало шо за мої гроші ТЕЦ опалює вулицю і я нічого не можу з цим зробити, при цьому відчуваю дикий дискомфорт.
У нас декілька днів тому сталася аварія десь на теплотрасі, і вимкнули опаленння на добу по морозах. А я ж, наївна, думаю, що є місцеві маленькі теплостанції, і вони дають нам тепло. З'ясувалось, що вони тількі підігрівають теплоносій, який охолонув, пройшовши відстань від тец до району.
І дуже велика темпаратура в одній квартирі може бути від того, що вона знаходиться першою на подачі, а в іншому кінці будинку або мікрорайону може бути холодно. Це або недосконала схема, або ще якийсь "гріх".
=marina= (04.03.2018), Pixie (04.03.2018), Red (04.03.2018), Тихая Гавань (04.03.2018)