Цитата:
Сообщение от Maryana
В нас ще є така проблема, що як будувати дім, то вже все як положено в інших, з 6 кімнат, гардеробні, євроремонти...
|
Нєа, нам таке не треба. Все по мінімуму. Бо потім лишаються старенькі жити у величезній хаті, я такого набачилась, одна бабулька взагалі в підвальній кухні живе, а три поверхи стоять...
У мене брат двоюрідний архітектор,

ми його замучили проханнями, щоб усе якомога менше, і по площі. Але є речі, які просто мусять бути... У нас мама лежача, то треба їй окрему кімнатку на першому поверсі і ванну кімнату з ванною.

А мансардне приміщення - три кімнатки, гардеробна і ванна...
Цитата:
Сообщение от Тихая Гавань
Лет 10 тому... на работе сотрудницы хвастались покупками в бутике, спросили меня: а ты почему не купила? - я им ответила : "Я не хочу оставить сыну шкаф, забитый тряпками. Я хочу обеспечить его жильем". Мы дали сыну все, о чем может мечтать среднестатистический мальчишка, но взрастили при этом исключительного эгоиста. И сейчас, живя в собственном доме, который (мечталось) должен был представлять собой родовое имение, и должен перейти ему по наследству,- не получаем от него ни капли помощи, ему это "село" нафиг не нужно.
|
Ну я сподіваюсь, у нас такого не буде... У всякому разі, чоловікові бабця квартиру залишила, то і нам хочеться дітям житло дати... Зараз дуже важко без свого житла. А на дачі будемо ми з мужем жити...