Оце таке наробили, на цементну штукатурку і газобетон шпаклівка фактурна (це якраз те, що методом ноу-хау

), потім в 2 шари фарба
Тріора для ванн і кухонь. Ну і звісно, гарна грунтовка між шарами різних матеріалів, по шпаклівці, здається в 2 шари, перед фарбою, бо все-таки волога.
Фарба бомбезна

Стійка до миття, влітку реально світло-жовті стіни дехто залапує щодня, я просто мікрофібровою рукавичкою тернула - і все, нічого нема. Не гірше ніж з плитки все стирається, навіть при тому що там дрібна структура. Кухню, крім фартуку, теж буду нею фарбувати.
Фото із мокрою стіною спеціально робила для подружки ось уже недавно, вона теж хотіла ванну фарбувати. Хотіла показати, що навіть вода з душу ніяк не впливає на фарбу, просто стікає по ній і усе, висихають стіни однаково, що плитка, що фарба.
Пишу, що ризикнули, бо робили з розрахунку - зараз швидко і дешево, а якщо задумка буде провальна, ну там грибок,
чи тріщини, чи погано миється чи ще щось - тоді докласти доверху якоюсь світлою плиткою. Але поки що я більш ніж задоволена і нічого міняти не збираюсь. Тільки треба доробити другу половину ванни, вона у нас випадково вийшла 7квадратів і у другій половині поки що склад будматеріалів