Цитата:
Сообщение от Maryana
практично не бачила 2х поверхових будинків, всі зовсім маленькі, три, чотири кімнатки, всередині більш ніж скромні,
|
ну бо по-перше, утримувати будинок на 150-200м2 це дорого, а по-друге у них немає нашої постсовкової і постдефіцитної тяги до накопичення предметів як символів матеріального добробуту.
Мені теж краще 20 тисяч $ на рахунку або у ділі, ніж 20 тисяч у люстрах, шторах і дизайнерських шпалерах за 1000 грн квадрат
І ставлення у наших людей, навіть до чужого інтер'єру, дуже дивне

Як це ви не будете шпалери клеїть?

Як це без плитки на кухонний фартук?

Як це всю ванну від стелі до підлоги не зашить в кахлі?
ОМГ, люди, та є сила-силенна сучасних більш дешевих і комфортних рішень, при чому з можливістю легкої заміни по мірі зносу і втрати привабливості
АААААА!!! стіни під покраску? Це ж треба, щоб вони були ідеальні, шоб отак 500-ваттним прожектором якщо збоку посвітити, то шоб жодного горбочка не було чи впадинки

Кому треба? Ви мені будете приходити світити прожекторами вздовж стіни? З якого це дива? І я сама не буду світити і шукати горбочки.
Наклеїли на глину склохолст, прошпаклювали за власною технологією ноу-хау, пофарбували і краса красивенна

Не знаю скільки простоїть правда, те що по ноу-хау, але за рік жодної тріщинки нема, тому планую і далі продовжувати ремонт в тому ж дусі
Короче, моя філософія - простіше треба ставитись до життя, а гроші і час краще витратити на те, що подарує потім радісні спогади і приємні емоції, а не на шпалери, яких ти через місяць вже не помічаєш взагалі