Цитата:
Сообщение от fialkanata
Вообще сложный вопрос...В молодости жить негде, обустраиваешь все себе, стараешься, а потом вся эта красота становится неподъемной для тебя из-за возраста. Все мы здесь приблизительно возраста за 40 и должны понимать о чем я...
|
О, це велика дилема. Живемо в квартирі-півторачці, і плануємо будуватись на дачі. Але ж - фінанси... Я розумію, що будова затягнеться не на рік-два, а на добрих десять. А діти ж ростуть, і ростуть потреби... Та й нам уже не по 20. Хочеться, звичайно, все і зразу...
І от думай, що краще - відмовляти собі у всьому і будувати свій дім мрії, чи плюнути на все, прожити життя в своє задоволення - а що тоді залишити дітям? Це ж також важливо - щоб діти мали, де жити, причому окремо від нас...
Бо якби не це - то, звичайно ж, можна було продати квартиру і за рік махнути хату. Але цей варіант не для нас.
Цитата:
Сообщение от Pixie
За себе скажу коротко - у мене здоров'я в 30 років було набагато менше, ніж зараз, після 2 років життя у домі з нормальною вологістю і на природі. Я не буду вдаватися в деталі чому я його втратила до 30, але після переїзду у мене життєвих сил стало як мінімум на 50% більше. о
|
О! Я теж так хочу!
А якщо чесно - так, в квартирі теж потрібно щось робити. Праця всюди потрібна. І так само в своєму будинку можна скласти руки і відпочивати, а там хай собі робиться що завгодно. А можна просто розставити пріоритети...
Я просто виросла у великому будинку... Трошки давить ця квартира.