Показать сообщение отдельно
Старый 01.03.2018, 20:20   #927
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Где купить плодовые и огородные культуры.

щитайте мене комуністом, але я це скажу
я вже питала за цей горіх, і мені зробили а-та-та за думки брати в іншому місці, бо на тій станції типу гарантія сорту. І я не маю аргументів проти цього.
Але! З подвійною пересилкою ціна саджанцю впевнено доходить до 400 грн, або і перевалює далі. І при такій ціні особисто мене не влаштовує метод роботи розплідника бо вибачте, ризикувати немалими, в принципі, грошима і отримати саджанець у грудні це якось трошки абсурдно, для мене.
Тим хто замовляв в 17 році дуже пощастило, що цей грудень був теплий. А якщо буде -10 і снігу по коліно? А це цілком вірогідна погода для самого кінця листопада-початку грудня. Довбати мерзлу землю, заривати туди півтищі гривень і сподіватись що оце все виживе?
Не знаю, за 50 грн я б ризикнула. За 400+ якось поки що бажання нема.
Але цей сорт дуже хочу. Тому я теж була б мега-вдячна за пораду якогось перевіреного розплідника, крім обговорюваного вище. Туди я особисто звернусь, тільки якщо реально ніхто не знає інших місць, де точно продають бомбу. Бо я не люблю коли за мої гроші мені ставлять незручні і невигідні для мене умови. І справа навіть не в сумі, а у відношенні до покупців.
У людей з форуму цей сорт уже по 50 років росте, якщо я не помиляюсь. Не вірю, що більше ніхто в Україні його не продає.

Последний раз редактировалось Pixie; 01.03.2018 в 20:26.
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Annetta (02.03.2018), apple1210 (01.03.2018), Marik (05.03.2018), tatti (09.02.2021), Деметра (01.03.2018), евгения (02.03.2018), Котейка (10.03.2018), Люд.а (02.03.2018), Нина (06.03.2018)