мене взагалі часто дуже питають чому саме це село? У вас тут рідня була? Від Черкас далекувато, та і наприклад сусідні міста - Сміла, Корсунь, набагато більш розвинені і сучасні ніж близьке до нас Городище.
А ми просто побачили на олксі будинок і він нам чогось запав у душу. Поїхали подивились раз, потім другий. І місце це... Стара симиренківська церква, парк, ставки, якось так тут сподобалось, що далі вже і не шукали. Ну і від мого дому до зупинки маршрутки метрів 50, ще через 50 метрів магазин.
А до цього ми вже майже дали завдаток за будинок у селі, що прямо під Черкасами - Будище. Боже, дякую шо відвів, хоча коли купівля не відбулася (з причин продавця), я зпершу дуже психувала. А так би жили у малесенькому будинку, та ще й поруч там курник (а це той ще запашок), до зупинки 1,5 км лісом, до магазину 2 чи 3 км в інший бік. Уявляю, як би було незручно там жити.
Тут теж, звісно ж, є недоліки. І маршрутки ходять нечасто (але графік є) і всього до 6 годин. Ну як нечасто, максимум - раз в годину, а зранку і в обід по 3-4 на годину. І проїзд дорогий. І аптеки тут у нас нема, треба їхати за ліками. Але теж не проблема, базовий набір є в запасі.
Але в цілому, я можу хоч завтра повернутись жити у місто. Не хочу взагалі