Показать сообщение отдельно
Старый 25.02.2018, 17:23   #798
Анатолий
Местный

Поблагодарили 3,488 раз(а) в 1,081 сообщениях
Анатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond reputeАнатолий has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вредители садов и огородов

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
всі рослини, з яких роблять продукти харчування, проходять хімічні обробки." Маю на увазі олію, борошно, молоко та молочні продукти, м"ясо, яйця та всі фрукти
Я думаю майже всі продукти з вашого списку можна використовувати без втручання хімії, було б бажання.
Наприклад олія. В цьому році брали олію в селі, де її і давлять. Я вам скажу, що олія дуже запашна, чиста і прозора і ціна доступна. Потім звичайно, вони щось почали хімічити і олію в них ми перестали купляти. В технології отримання олії не дуже розбираюсь, але замітив, що добра олія в них була тоді, коли ми в них купляли сиру макуху. А коли доброї олії в них не було, то макуха в них була тільки жарена.
Ну це таке. А молоко, хто вам заважає купляти натуральне молоко і робити самостійно всі молочні продукти. Що до овочей і фруктів і говорити не має потреби. Ось на виноградному форумі людина поділилась результатом використання біопрепаратів, без хімії взагалі.
Я хотів поділитись цими результатами і у нас на форумі, але мій пост видалили. До того ж м"ясо також можна купляти натуральне, правда складно. Яйця беріть в селі, в перевіреної тітоньки. Але я роблю тільки один висновок - було б бажання.
Анатолий вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Бойківчанин (26.02.2018), язичник (25.02.2018)