Показать сообщение отдельно
Старый 21.02.2018, 16:12   #1264
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Изделия из теста(торты, пироги, ватрушки, несладкая выпечка)

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Интересно, какой срок годности у дрожжевого теста в Гранде нашем?
Ось! я теж раніше його купувала і точно знаю що їх покупне до 2 діб прекрасно лежить собі в пакеті холодильнику, а то і більше. Ніразу не скисло, а я його частенько забувала. По тому ж принципу і своє так зберігаю - у плотному пакеті без повітря. Ну або в лотку з плотною кришкою.

А тісто це хоч і просте, реально дуже годне. І пиріжки-рулети солоні, і біляші, хачапурі, піцца, пампушки, всякі приколи типу мавп'ячого хлібу з часничком-сиром-спеціями. Якщо треба, можу сфоткати свою сторінку з зошиту з моїм рецептом, хоча в принципі той, що я кинула вище, майже такий самий
Для піцци іноді ще роблю таке Єдине що, по обом рецептам і по будь-якому тісту взагалі є один нюанс - олію (чи інший жир) треба додавати тоді, коли борошно вже змішане з рідиною. Тобто не в опару лити олію, а у рідину борошно, змішати, щоб клейковина змочилась, і тільки тоді давати жири. Не знаю де вичитала, але завжди так роблю. Наче від цього тісто має краще підходити
Другий рецепт теж подобається тим, що не треба за пів-дня починати готувати і чекати всі ці розстойки-підходи Не люблю такого, у мене завжди так - пішла зробити чаю, випадково зробила піццу

Довгограюче дріжджове тісто у мене тільки на Великдень. Та і то я знайшла для себе безпрограшний і дуже лінивий рецепт, давала його в темі про паски
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (24.03.2018), Деметра (24.02.2018), Кошка Ш. (21.02.2018)