Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2018, 11:59   #26
iremus
Увлеченный

Поблагодарили 554 раз(а) в 125 сообщениях
iremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond reputeiremus has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Аню, а дерево кельрейтерия не підійде для твоїх цілей?Красиве ажурне листя, коричнувато-рожеві китиці великих ліхтариків з насінням. Роки 4 назад кинула жменьку насінин-тепер треба десь пристроїть ці деревця 0,3-1м.Ростуть не дуже швидко, але вони в такому місці ростуть купою!
А для затінення вікна можна посадити багаторічний горошок (не душистий!)з квітами (2-3см),які нагадують квіти орхідеї фаленопсис.В мене ростуть 2 густі кущі з чисто білими та темно-рожевими квітами.Якщо не опускати-закручувати стебла(що я роблю) -то висотою десь1,8-2м будуть. Цвіте довго і рясно,опиляють мабуть джмелі, но мабуть погано працюють-горошинок не багато утворюються. Можу поділитись сіянцями.Фото десь було, але потрібно шукати.

Последний раз редактировалось iremus; 19.02.2018 в 12:09.
iremus вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Pixie (19.02.2018), Zaja (15.07.2018)