Показать сообщение отдельно
Старый 17.02.2018, 22:55   #148
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Цитата:
Сообщение от doberR Посмотреть сообщение
Хочу спросить, участок, который обсуждается- это фасадная сторона дома?
Все плодовые - это очень хорошо, но Вы готовы к постоянной грязи на плитке, газоне от паданки? осы ее любят, к слову...
Якщо це стосовно моєї задачки, то так, це фасад де-юре. А де-факто ми ходимо через задні двері і терасу і проводимо весь час з іншого боку будинку. Скажімо так, це зона входу для гостей, які нам не близькі. Близькі ходять через дірку в паркані за рогом

Там де треба дерево, зараз клумби з ірисами і півоніями, хоча я їх ще буду переплановувати. І так, ви абсолютно праві, я не хочу там паданки і ос. Тому, до речі, і варіант з виноградом відпадає. Мені і так тяжко жити в спеку, не хочу ще отримати у вікна зали аромат підгниваючих фруктів і гудіння комах.
Фруктові дерева і виноград обов'язково будуть, але в іншому місці. Плюс я реально на цей бік двору можу тиждень не заходити, там мало уваги дістається рослинам.
Пользователь сказал cпасибо:
doberR (18.02.2018)