Показать сообщение отдельно
Старый 16.02.2018, 15:19   #140
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Аня, ну поясни мені навіщо тобі шукати щось екзотичне?
шоб все не як у людей А каштан прикольний і на вигляд, але ж я і кажу - сумніваюсь, бо морока. Загорілась, почитала - затухла

Верба, береза - водохльоби, наскільки я знаю. Від берези тіні не дуже багато, а верба доросла наче крихка (аварійна), якщо не помиляюсь.
Липа гарно, але горіх краще
Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Декоративні яблуньки, горіхи гарної якості є сама знаєшь в кого
Декоративні всякі яблуньки і аличі у мене теж в планах є, коли буде розпланований двір і на іншому боці будинку. Вони ж маленькі ну, або - повільно ростуть.
Горіх хотіла на коронне місце саме бомбу, щоб там ріс собі і ніхто його не чіпав, звичайних горіхів ще теж хочу досадити, але в іншому місці.
Цитата:
Що у вас там гарно виглядає в лісі, полі, в посадкових смугах на узбіччі?
акація з шипами в довжину моєї долоні. Буки-граби, сіються де тільки можна. У людей є великі і красиві хвойні (оце в сусіда у дворі росте) , але думаю їм років по 30-50, я стільки чекати не хочу. Та і тіні від ялинки якось не дуже.
Ну в принципі, я вже схилилась до горіха за доріжкою і ліани на перший час у клумбі під вікном, поки горіх не виросте.
Але ж раптом щось краще трапиться? поки саджанці не купила, розглядаю варіанти

А взагалі, дякую, ти мене осадила, від добра добра не шукають, буду брати те, що в нас росте і родить. Захочу гратись з екзотами - ще купа землі є і все життя попереду. А тут треба забезпечити гарантовану тінь і якнайшвидше
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (16.02.2018), Sveta (20.02.2018), Викса (16.02.2018), Тихая Гавань (16.02.2018)