Показать сообщение отдельно
Старый 16.02.2018, 13:49   #135
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Цитата:
Сообщение от irina s Посмотреть сообщение
Ну так пятнистая кора платанов и есть фишка этого дерева. Набережная Тибра в Риме. Когда идешь по этой аллее- как будто все вокруг в солнечных зайчиках- так светло и радостно.
І в Ужгороді така алея є! Також попри річку Уж. Дуже красиво, а ще такі веселенькі колючі каштанчики на ниточках звисають.
Мені платан дуже сподобався, навіть хотіла його як соліста посадити, але боюсь надто вже високий буде...

---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
Про горіх думаю бо точно знаю що швидко і потужно росте, і тінь від нього густа і гарна. А черешні не ростила ніколи, а ті що бачила зазвичай молоді були і тоненькі. Тому і не думала про них поки. Дякую
Я ще про каштан їстивний думала... Але і далі думаю, бо треба садити щонайменше два.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (16.02.2018), Pixie (16.02.2018), Викса (16.02.2018)