Показать сообщение отдельно
Старый 14.02.2018, 19:59   #13
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Систематизация знаний

Цитата:
Сообщение от Лешик Посмотреть сообщение
... И посмотрите ещё раз, какой пример по подаче инфо я дала. Многие так делают?...
Я ні на що не натякаю! Сама дотошна та ретельна, тому дуже поважаю, коли людина ОПТИМІЗУЄ свої знання!
Просто за свої 66 років стільки разів зустрічала ... ееее... негативне відношення до своїх досягнень, що не звертаю на таке уваги. Роблю те, що мені подобається та на що маю час+натхнення.
А ви молодець, обожнюю, коли все розкладено по полицях, не у всіх таке виходить, та багатьом воно і не потрібне, кидають інфу, як попало, та ще й у чужих сховищах руйнують порядок та лад.
Tat_Nikol вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Pixie (15.02.2018), Лешик (14.02.2018)