Показать сообщение отдельно
Старый 12.02.2018, 14:34   #664
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Бойківчанин Посмотреть сообщение
А фундук хтось вирощує? В інституті багато його було...
він і зараз є. Цілий ліс-сад. Чи продає інститут, я не знаю. Я ще в перший рік купила у них 4 саджанці, 2 зразу вмерли, 2 в кінці літа. Ну я правда і посадила їх так собі. Такщо не знаю чия вина - моя чи саджанців.

От за фундук ті що поруч люди вирощують і продають задешево - тих би я не радила. ну типу бабуля пригнула гілки своїх кущів а потім по 10-20 грн продає. Який сорт? ХЗ.
Але питала для подруги, то сказали є люди, які займаються фундуком. Ціни повище, але і відповідальніше ставлення. Якщо треба буде вже конкретно домовлятись, то напишіть мені в ПП, я спробую взнати телефон
Пользователь сказал cпасибо:
Бойківчанин (12.02.2018)