Показать сообщение отдельно
Старый 08.02.2018, 12:01   #36
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Помогите выбрать клеевой пистолет

Цитата:
Сообщение от Никуся Посмотреть сообщение
Ира, и у меня простой китайский пистолет из дешевых
у мене такий самий. китайський нонейм з базару, уже мабуть років 8 служить. Не можу сказати що я його дуже інтенсивно використовую, але для звичайних побутових і творчих потреб мені його вистачає.
Але мені теж здається що триматись змійки на пластику не будуть. Одна справа приклеїть і поставить. А інша - щодня або навіть кілька разів у тиждень смикати. Імхо, відірветься змійка разом із клеєм за максимум 10 разів. Якщо все ж наважитесь, то варто лінію, де буде клеїтись тканина прошкурити або ще якось подряпати, потім ретельно протерти від пилу і гарно знежирити. Тоді буде більше шансів у клею протриматись на пластику

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

Може комусь буде цікаво, ділюсь своїми ноу-хау з використання пістолету. По-перше ним можна замазувати всякі тонкі щілинки і шпаринки. Ми ще не всі вікна у будинку поміняли, то я їх так класно загерметизувала клеєм. Ну і не тільки вікна. Де треба надійно, швидко і майже непомітно затулити дірочку чи щілинку (а в приватному будинку їх вистачає), там можна згадати про пістолет
Ще одне застосування - якщо вас дратує, що меблева дверця або шухлядка стукає об корпус при зачиненні, то можна поставити крапочку або на корпусі, або з внутрішнього боку дверці чи фасаду шухляди, тоді не буде грюкати. Для цього є спеціальні силіконові точечки на клейкій основі, але ж це треба їхати за ними в магазин фурнітури, а тут за 3 секунди можна вирішити проблему

Последний раз редактировалось Pixie; 08.02.2018 в 13:00.
Pixie вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (12.02.2018), desatka (10.02.2018), garlic (09.02.2018), MArilka (08.02.2018), Лиса777 (30.08.2024), Марічка (08.02.2018), РыжийЛенчик (08.02.2018)