Показать сообщение отдельно
Старый 08.02.2018, 01:27   #159
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: О сайтах продавцов растений. Какими им нужно быть?

Мусорный Ветер, ну я скажу чесно: іноді дійсно краще замовнику самому написати текст. Якщо є час, натхнення і бажання. У випадку, коли матеріал майже повністю складається із якихось тонких нюансів, які знають і розуміють лише фахівці, можливо його краще писати фахівцям. А допомоги копірайтера попросити для роботи з ключами і коректури.

Якщо вирішите скористатись послугами копірайтера, то варто написати чіткі і зрозумілі тези/факти і скласти нормальне ТЗ.
Моя улюблена приказка - Без внятного ТЗ - результат ХЗ
І ось однойменна стаття. Обов'язкова для прочитання тим, хто хоче замовляти тексти і отримати результат, який влаштує всіх.

Я, наприклад, без чіткого ТЗ можу взятись за роботу тільки від постійних клієнтів, які знають мій стиль роботи, цілковито мені довіряють і саме тому звертаються тільки до мене. І то витискаю з них усе, що можу, в плані інформації. У всіх інших випадках я краще не візьму роботу, ніж потім витріпати нерви собі і замовнику і розійтись взаємноображеними.

Последний раз редактировалось Pixie; 08.02.2018 в 01:35.
Pixie вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (08.02.2018), desatka (08.02.2018), Wolfin (08.02.2018), Мусорный Ветер (08.02.2018)