Цитата:
Сообщение от Нина
бо вони до цієї пори заборонені
|
ой, і кого це зупинило? Ні в 90-х не зупиняло, ні зараз, наскільки я знаю

Дістати можуть шо школярі, шо дорослі. Ще й легше ніж горілку, продаж якої після 23-00 типу заборонена.
Цитата:
|
Як і горілка, без якої застілля -не застілля, так і з дозволеними наркотиками буде.
|
ну в Нідерландах люди все-таки на застіллях п'ють вино, а не сидять димлять всією компанією.

Це різні речі, у них різні цілі і різні результати.
У кожного своя позиція стосовно цього питання. Я просто висловлюю свою. І, в принципі, все одно всі залишаться при своєму. Наприклад чоловік у мене теж якийсь нажаханий цими міфами про марихуану і категорично проти легалайзу. А ще він гомофоб.

Скільки не сперечались із фактами і логічними аргументами - все одно не переконали одне одного, на тому і припинили обговорення. Я поважаю його думку, він поважає мою. Але якщо буде якийсь референдум, то я буду голосувати за - і за одностатеві шлюби, і за вільний продаж марихуани (але тільки її) і звісно ж - за право володіння і використання зброї.
---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------
Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
легалайз должен идти в комплексе с работой всей системы.
|
наскільки я розумію, то резонним буде легалізувати зброю після того, як зміняться закони щодо самозахисту і меж приватної власності. Бо зараз навіть якщо у мене є мисливська ружбайка із усіма дозволами, то застреливши грабіжника у власному домі я все одно зможу сісти. І надовго.