Показать сообщение отдельно
Старый 06.02.2018, 15:50   #27
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
бо вони до цієї пори заборонені
ой, і кого це зупинило? Ні в 90-х не зупиняло, ні зараз, наскільки я знаю Дістати можуть шо школярі, шо дорослі. Ще й легше ніж горілку, продаж якої після 23-00 типу заборонена.
Цитата:
Як і горілка, без якої застілля -не застілля, так і з дозволеними наркотиками буде.
ну в Нідерландах люди все-таки на застіллях п'ють вино, а не сидять димлять всією компанією. Це різні речі, у них різні цілі і різні результати.

У кожного своя позиція стосовно цього питання. Я просто висловлюю свою. І, в принципі, все одно всі залишаться при своєму. Наприклад чоловік у мене теж якийсь нажаханий цими міфами про марихуану і категорично проти легалайзу. А ще він гомофоб. Скільки не сперечались із фактами і логічними аргументами - все одно не переконали одне одного, на тому і припинили обговорення. Я поважаю його думку, він поважає мою. Але якщо буде якийсь референдум, то я буду голосувати за - і за одностатеві шлюби, і за вільний продаж марихуани (але тільки її) і звісно ж - за право володіння і використання зброї.

---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
легалайз должен идти в комплексе с работой всей системы.
наскільки я розумію, то резонним буде легалізувати зброю після того, як зміняться закони щодо самозахисту і меж приватної власності. Бо зараз навіть якщо у мене є мисливська ружбайка із усіма дозволами, то застреливши грабіжника у власному домі я все одно зможу сісти. І надовго.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (06.02.2018), Деметра (06.02.2018), Света Ш (06.02.2018), стелла (06.02.2018)