Показать сообщение отдельно
Старый 06.02.2018, 15:27   #17
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
А шо думать? На руках масса нелегального оружия.
Ні, нелегальне - не мій варіант.

Gusenitsa я живу в селі і чоловік по роботі часто у відрядженнях по 2-3 тижні. Міліції у нас в області є десь 30% від потрібної кількості персоналу. Так що не знаю чому ви так дивуєтесь, вбити, поранити чи просто пограбувати людину можна за кілька хвилин. А скільки буде їхати наряд? Це ще якщо буде кому його викликать.

Цитата:
Аня, а хто про це думати буде, коли начне курити ту ж коноплю? І коли йому її буде мало і захочеться більш вставляючого і т.д. Де ота грань-межа щоб не перейти. Все починається з малого. інтересу або великого зуду в жопі.
А чого це її буде мало? Це так не працює. За даними багатьох досліджень, маріхуана взагалі не викликає хімічної залежності. Алкоголь і нікотин - набагато сильніші наркотичні речовини. Це вже неодноразово доведено. Перехід на щось потяжче - це виключно за власним бажанням. У мене і шкільні, і інститутські знайомі якщо не регулярно, то час від часу курили. Не чула про жодного, щоб став наркоманом. У більшості кар'єри, родини і абсолютно нормальне життя.
Ми ж не засуджуємо тих, хто щоп'ятниці попиває пивко, а то і що поміцніше. А там уже і не тільки в святу п'ятницю, а і щодня після роботи. А потім уже і горілка не тільки по святам.
Абсолютно вірно - все починається з малого. Якщо людина схильна до залежності і не може стримувати себе, то це проблема в її голові, у оточенні, у вихованні, у характері - а не у марихуані чи в пиві.