Показать сообщение отдельно
Старый 06.02.2018, 15:16   #587
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

А ще, моя особиста думка - алкоголь реально гірше за траву. Особливо в нашій країні з насадженою "культурою" вжитку до повного посиніння і традиціями "якщо не п'єш то або ти мене не поважаєш, або ти хвора/падлюка". Алкоголізм нашому народу зробив набагато більше горя, ніж конопля.
Я знаю - без перебільшень - сотні сімей і доль, які повністю зруйнував алкоголь. І всього з десяток тих, кого зруйнували наркотики (і не трава, а ширка). Не знаю нікого, кому життя б зруйнувала конопля. Ну звісно якщо не вважати що вона стала трампліном до більш тяжких наркотиків. Але таких одиниці. Якщо є розум і сила волі, людина знає межу, за якою вороття нема.
А скільки тих, хто пропив життя, бізнес і родину, зате ніколи не курив чи тим більше не коловся? Мільйони, на жаль.

П.С. Я сама не вживаю І алкоголь вживаю рідко, бо занадто багато горя від нього бачила.
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (06.02.2018), fialkanata (06.02.2018), Irenyar (13.02.2018), kravconok (06.02.2018), Moonvalley (06.02.2018), Tat_Nikol (06.02.2018), Кошка Ш. (06.02.2018), Тихая Гавань (06.02.2018)