Показать сообщение отдельно
Старый 31.01.2018, 17:14   #389
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2018

Цитата:
Сообщение от Gala081962 Посмотреть сообщение
Как наши пенсионеры на свою нищенскую пенсию смогут купить те же тест полоски если 50 шт. стоят в среднем 250- 450 гр. в зависимости от глюкометра. Да и соответствующая диета им ну совсем не по карману.. они все больше на кашки налегают, потому что на большее получается не « заработали»((((
Я ніяким чином не хочу применшити проблеми інших пенсіонерів, але у мене у бабусі діабет (я про це писала буквально кілька сторінок тому). Слава Богу, не інсулінозалежний. Але глюкометр у неї є, може не 5 разів на день, але щодня рівень цукру вона перевіряє. Дієти дотримується уже багато років, ще задовго до діабету почала. Вірніше вона просто притримується супер-здорового харчування + постує церковні пости (ну це вже індивідуальна справа). Маленькі порції, дробне харчування, відмова від солі і цукру, прості продукти по сезону.
Пенсія у них з дідом не мінімальна, але і не військова чи шахтарська. Середня пенсія. Плюс дід після 3 інсульту, а тому йому на ліки йде левова доля з обох пенсій.
Я до чого пишу - якщо людина відповідально ставиться до власного здоров'я і має бажання, то і з діабетом можна жити пенсіонеру. Ну і сила волі. Я, наприклад, настільки правильно харчуватись не зможу. А вони спочатку через проблеми з тиском перейшли на здорову їжу, потім при діабеті вже особливих проблем не виникло із дієтою.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (01.02.2018), Лешик (31.01.2018), Нина (03.02.2018), Света Ш (31.01.2018)