Тема: Вязание
Показать сообщение отдельно
Старый 29.01.2018, 16:37   #2651
Нина_И
Местный

Поблагодарили 15,424 раз(а) в 2,293 сообщениях
Нина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond reputeНина_И has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

Нева 2 теж не вітчизняна машина. Нева 4 - це копія Тойоти.

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:18 ----------

В Києві знайшла майстра на тойоту елементарно. На Лук'янівці. Мою проблему ( не працював один із режимів плетіння майстер вирішив за один день.) З голками і пефокартами проблем ніколи не було. Декілька запасних голок - в комплекті. Решту ( на своїй першій машині) рівняли самі. Там дуже якісна сталь. Перфокарту №1 я теж тоді сильно заганяла. Але там є ручний набір узора.

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

Цитата:
Сообщение от ooo Посмотреть сообщение
Если в ней что то сломалось, то все... практически приговор или очень большие расходы по поиску нужной детали.
В Тойоті "что-то" не ламається взагалі. Але, якщо вона випрацює свій ресурс - то посипеться все і зразу. В 90-х роках я жила в Сумах і мала час та натхнення на сумську п/ш пряжу. Тоді ми "уклали" дві тойоти. Друга прослужила довше, але не набагато ( бо щось можна було зняти з першої). Працювали по 25 годин в сутки.... Зараз у мене теж тойота. Я її купила "із-за любві к іскуству!"
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
ooo (29.01.2018), paraska (29.01.2018), ya (30.01.2018), Лиса777 (04.10.2019), Тихая Гавань (29.01.2018)