Показать сообщение отдельно
Старый 25.01.2018, 11:20   #117
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Собаки. Про питание и воспитание)))

у мене проблем з годівлею нема, навпаки, тільки віднімай вчора вийняла з роту зубок часнику - вкрала, сховалась і сидить мусолить. Нашо? Сушений гострий перець сперли і зжерли ще як їм по 3 місяці було, я думала в мене серце стане, а їм хоч би що.
Луплять все із швидкістю світла, особливо як взяли другу: перший місяць манюня була сама і могла не доїсти свій творожок чи йогурт, потім повернутись. Тоді ми забрали і її сестричку, і більше ніхто над мискою не думає. Зараз свою дозу корма всмоктує за 6 секунд (я засікала).

Так що порадити про перебірливих хитрюг я нічого не можу, а от про корми хочу порекомендувати. Ми починали з Грандорфу і Гоу, поки миші не підросли, годували кормами такого класу. Але потім і вони вже сформувались, і у нас почались трохи фінансові проблеми, життя змусило шукати харчування подешевше. Але аби чим не хотіла їх годувати, тому зупинились на німецькому кормі Josera. Читала дуже багато оглядів, відгуків, порівнювала склад і т.д.
Прекрасно нам зайшла Жозера, собаки виглядали на ній шикарно, почувались так само, енергія б'є фонтаном.
А потім моя подруга (в неї ротвель і 2 французи) порадила новий корм Bavaro від того ж концерну що й Жозеру робить, він тільки з'явився ось в кінці 2017. Тому ціна на нього була дуже низька - невідома марка, нерозрекламована. І хоч з осені він уже на 15-20% подорожчав, все одно поки що коштує не дорожче ніж ті ж 4 лапи (а вірніше навіть дешевше, бо там 18 кг), результат мені теж дуже подобається - не гірше ніж на Жозері і вигляд, і стан. Вже другий мішок доїдаємо. Але там його 4 види, треба дивитись по складу жири\білки, бо 2 з 4 я б не взяла. Брали рожевий і синій, рожевий найбільш поживний, будемо надалі брати його.
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
DREAM LIFE (25.01.2018), Irenyar (25.01.2018), jull (28.01.2018), Moonvalley (25.01.2018), Wolfin (25.01.2018), Zaja (25.01.2018), Деметра (25.01.2018), Сынуля (25.01.2018), Тихая Гавань (25.01.2018)