Показать сообщение отдельно
Старый 23.01.2018, 10:45   #291
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Сообщество мигренщиков

В мене мігрень скінчилася (майже на 90%) після того, як мені гланди видрали. Номігрен вже пару років у холодильника валяється, одну таблетку тільки використав з баночки з 2015 року. Мабуть якісь там судини по іншому працювати стали. І коли служив у армії, у Закарпатті, жодного разу голова не боліла - може якось з рівнем кисню зв'язано це діло. Просто так приступів майже не було, головна причина була це неритмічне життя. Особливо коли сон поганий, чи пізно ліг, чи рано встав. Мені було краще не лежати, коли тільки з ранку відчував початок процесу, краще було вставати та щось робити. Чим довше лежати та чекати що пройде, тим гірше потім було. Якось так і жив. Номігрен помагав завжди, суматріптани якось через раз і від них дуже горіло обличчя та горло як обпечене. Ті і дорогі вони раніше були, зараз не знаю.
фотограф вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Fleur (24.01.2018), Zaja (23.01.2018), Йожкинкот (24.01.2018)