Показать сообщение отдельно
Старый 22.01.2018, 11:41   #167
Kalina
Местный

Поблагодарили 14,230 раз(а) в 2,452 сообщениях
Kalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Отзывы о продавцах семян.

Цитата:
Сообщение от WBU Посмотреть сообщение
Зайшов на сеньйор-помідор. Вибір дуже хороший. Але деяких виробників насіння навіть не знаю. Наприклад цього - http://senior-pomidor.com.ua/semena_...F1_10_sem.html
Може хтось брав насіння цієї фірми і підкаже, як воно? І ще одне питання - на сайті більшість сортів представлена фірмами GL SEEDS, Світязь, Вассма, SEEDRA. Яким з них можна більш-менш довіряти? Знаю, що написано про це вже багато, але до якогось висновку так і не дійшов...
Про сеньор-помідор поки нічого поганого сказати не можу. Можна їм навіть зателефонувати і уточнити строк придатності насіння або препарату.
Вже писала десь що, SeedEra - це торгова марка від Вассма. Хоча ось нещодавно купила насіння, а там вказано місце пакування Бровари ( раніше були на Лісовому), але то таке. Беру насіння від трьох останніх фасувальників. GL Seeds обходжу десятою дорогою.
Насіння з посилання -це фасування АгроПак.АгроПак перефасовують з профупаковок. Мені їхня продукція поки до вподоби. А взагалі - вибір насіння це творчий процес. Поки сам не спробуєш, не наб'єш лоба "граблями" -не будеш мати достовірної , власної ! думки ))
Irenyar (11.03.2018), ludashch (22.01.2018), Moonvalley (22.01.2018), WBU (22.01.2018), Zaja (22.01.2018), Zayana (22.01.2018)