Цитата:
Сообщение от Викса
Ну, если бы про позы, то было бы понятнее 
Не догоняю я полета ваших мыслей 
|
Про пози - то в камасутру...

Дратує, коли люди нав"язують іншим якісь
ТРЕБА! Комусь комфортно із чоловіком спати під однією ковдрою - та на здоров"я! Ось і весь флешмоб...

Я можу пояснити свої обставини, бо приходилося жити з чоловіком та двома дітьми у малосємєйке-курятнику (кімната 11м.кв.), із трьома дітьми 7 місяців жили в нормальній однокімнатній квартирі, тільки тоді отримали 4-х кімнатну квартиру. О! Поки діти не повиростали, у нас було дуже веселе життя! Я - типова СОВА, та чоловік-Жайворонок - за ніч могли міняти спальне місце неодноразово, все залежило від злякався-заплакав-захотів-водички-хоче-до-мами-папи. Окремі кімнати виділялися підростаючим дітям. Дуже незручно, коли в подружньому ліжку (ха! розкладний діван...) жінка читає або в"яже до часу ночі, а чоловік просинається о четвертій ранку та хоче слухати радіо.
В мене онука якось спитала - чого ми із дідусем спимо в різних кімнатах? Бо сон у Сови поганий звечора, а зранку можу прокинутись і о десятій... А Жайворонок звечора, як кура, може заснути і о 19.00, а о четвертій ранку йде готувати сніданок-обід та поратися, якщо світло надворі.
Так у нас зараз на 3 пенсіонера (моя мама з нами живе) 4 кімнати, можемо не заважати один іншому.